Uroczystości Żałobne
Sala Bankietowa Platinum oferuje stypy, konsolacje, pogrzebiny, uroczystości żałobne.
Zadzwoń do Managera Przyjęć Okolicznościowych i sprawdź dostępny termin
lub napisz kontakt@restauracja-platinum.pl
- Od 10 do nawet 450 osób
- kompleksowa obsługa
- najlepszy pokaz kuchni polskiej, tradycyjnej i urozmaiconej
- dostępne opcje wegetariańskie i inne preferencje żywieniowe
- piękne, zadbane wnętrza i okolica
- łatwy dojazd (przy samej DK11) oraz duży parking wokół obiektu
Sala Bankietowa Platinum to znane miejsce na gastronomicznej mapie Wielkopolski. Przyjęcia po pogrzebie są u nas organizowane często, za każdym razem w najwyższym zaszczycie. Nasz stały zespół zadba o właściwą oprawę spotkania.
Drodzy Goście, korzystając z usług Zakładu Pogrzebowego "TWARÓG", otrzymujecie 4% rabatu na poniższe menu.
MENU - PRZYJĘCIE PO POGRZEBIE
WARIANT I
WARIANT I
89 PLN/os.
Zupa, serwowana dla wszystkich
- Rosół ze swojskim makaronem
Dania główne w półmiskach, 1,5 porcji na osobę, 3 do wyboru
- Kotlet De Volaille
- Kotlet szwajcar
- Roladka drobiowa faszerowana sezonowo
- Filet z ananasem i żurawiną
- Kotlet schabowy z pieczarkami
- Zraz wieprzowy tradycyjny z sosem
- Pieczona karkówka w sosie własnym
- Filet z miruny
Dodatki na półmiskach, 4 do wyboru
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Pieczone ziemniaczki w ziołach
- Frytki
- Kluski śląskie
- Warzywa gotowane
- Warzywa grillowane
- Zestaw surówek
- Kapusta modra zasmażana
Po obiedzie
- Wyśmienite ciasta na paterach, 1,5 porcji na osobę, różne rodzaje
- Kawa lub herbata serwowana
Napoje
- Soki 100% owocowe 0,3l na osobę
- Woda z cytrusami i miętą 0,3l na osobę
Dodatkowo Goście mogą korzystać z bufetu kawowego, na którym dostępna jest selekcja herbat, świeża kawa i dodatki.
MENU - PRZYJĘCIE PO POGRZEBIE
WARIANT II
WARIANT II
118 PLN/os.
Zupa, serwowana dla wszystkich, 1 do wyboru
- Rosół ze swojskim makaronem
- Krem z białych warzyw
- Krem pomidorowy z ziołami i skórką pomarańczy
Dania główne w półmiskach, 2 porcje na osobę, 4 do wyboru
- Kotlet De Volaille
- Kotlet szwajcar
- Roladka drobiowa faszerowana sezonowo
- Filet z ananasem i żurawiną
- Kotlet schabowy z pieczarkami
- Zraz wieprzowy tradycyjny z sosem
- Pieczona karkówka w sosie własnym
- Filet z miruny
Dodatki na półmiskach, 4 do wyboru
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Pieczone ziemniaczki w ziołach
- Frytki
- Kluski śląskie
- Warzywa gotowane
- Warzywa grillowane
- Zestaw surówek
- Kapusta modra zasmażana
Po obiedzie
- Wyśmienite ciasta na paterach, 2 porcje na osobę, różne rodzaje
- Kawa lub herbata serwowana
Napoje
- Soki 100% owocowe 0,5l na osobę
- Woda z cytrusami i miętą 0,5l na osobę
Dodatkowo Goście mogą korzystać z bufetu kawowego, na którym dostępna jest selekcja herbat, świeża kawa i dodatki.