Uroczystości Żałobne

Sala Bankietowa Platinum oferuje stypy, konsolacje, pogrzebiny, uroczystości żałobne. 

Zadzwoń do Managera Przyjęć Okolicznościowych i sprawdź dostępny termin
+48 603 235 100 
lub napisz kontakt@restauracja-platinum.pl 
  • Od 10 do nawet 450 osób 
  • kompleksowa obsługa
  • najlepszy pokaz kuchni polskiej, tradycyjnej i urozmaiconej
  • dostępne opcje wegetariańskie i inne preferencje żywieniowe
  • piękne, zadbane wnętrza i okolica
  • łatwy dojazd (przy samej DK11) oraz duży parking wokół obiektu

Sala Bankietowa Platinum to znane miejsce na gastronomicznej mapie Wielkopolski. Przyjęcia po pogrzebie są u nas organizowane często, za każdym razem w najwyższym zaszczycie. Nasz stały zespół zadba o właściwą oprawę spotkania. 

Drodzy Goście, korzystając z usług Zakładu Pogrzebowego "TWARÓG", otrzymujecie 4% rabatu na poniższe menu. 

 
MENU - PRZYJĘCIE PO POGRZEBIE
WARIANT I
89 PLN/os. 
Zupa, serwowana dla wszystkich
  • Rosół ze swojskim makaronem
Dania główne w półmiskach, 1,5 porcji na osobę, 3 do wyboru
  • Kotlet De Volaille
  • Kotlet szwajcar
  • Roladka drobiowa faszerowana sezonowo
  • Filet z ananasem i żurawiną
  • Kotlet schabowy z pieczarkami
  • Zraz wieprzowy tradycyjny z sosem
  • Pieczona karkówka w sosie własnym 
  • Filet z miruny
Dodatki na półmiskach, 4 do wyboru 
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Pieczone ziemniaczki w ziołach
  • Frytki
  • Kluski śląskie
  • Warzywa gotowane
  • Warzywa grillowane
  • Zestaw surówek
  • Kapusta modra zasmażana
Po obiedzie
  • Wyśmienite ciasta na paterach, 1,5 porcji na osobę, różne rodzaje
  • Kawa lub herbata serwowana
Napoje 
  • Soki 100% owocowe 0,3l na osobę
  • Woda z cytrusami i miętą 0,3l na osobę
Dodatkowo Goście mogą korzystać z bufetu kawowego, na którym dostępna jest selekcja herbat, świeża kawa i dodatki. 
 
 
MENU - PRZYJĘCIE PO POGRZEBIE
WARIANT II
118 PLN/os. 
Zupa, serwowana dla wszystkich, 1 do wyboru
  • Rosół ze swojskim makaronem
  • Krem z białych warzyw
  • Krem pomidorowy z ziołami i skórką pomarańczy
Dania główne w półmiskach, 2 porcje na osobę, 4 do wyboru
  • Kotlet De Volaille
  • Kotlet szwajcar
  • Roladka drobiowa faszerowana sezonowo
  • Filet z ananasem i żurawiną
  • Kotlet schabowy z pieczarkami
  • Zraz wieprzowy tradycyjny z sosem
  • Pieczona karkówka w sosie własnym 
  • Filet z miruny
Dodatki na półmiskach, 4 do wyboru 
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Pieczone ziemniaczki w ziołach
  • Frytki
  • Kluski śląskie
  • Warzywa gotowane
  • Warzywa grillowane
  • Zestaw surówek
  • Kapusta modra zasmażana
Po obiedzie
  • Wyśmienite ciasta na paterach, 2 porcje na osobę, różne rodzaje
  • Kawa lub herbata serwowana
Napoje 
  • Soki 100% owocowe 0,5l na osobę
  • Woda z cytrusami i miętą 0,5l na osobę
Dodatkowo Goście mogą korzystać z bufetu kawowego, na którym dostępna jest selekcja herbat, świeża kawa i dodatki.