Organizujemy wesela, przyjęcia weselne, obiady weselne, uroczystości ślubne.
Od 40 do nawet 280 osób (poniżej 40 osób proponujemy uroczyste obiady weselne w naszej Restauracji)
kompleksowa obsługa
najlepszy pokaz kuchni polskiej, tradycyjnej i urozmaiconej
dostępne opcje wegetariańskie i inne preferencje żywieniowe
piękne, zadbane wnętrza i okolica
komfortowe pokoje gościnne, z własną łazienką, TV oraz śniadaniem. Dla nowożeńców luksusowy apartament GRATIS.
łatwy dojazd (przy samej DK11) oraz duży parking wokół obiektu
Dobry smak i wspaniała zabawa. Organizacja wesela w Sali Bankietowej Platinum to pewny wybór w Waszym najważniejszym dniu w życiu.
Jesteście pod opieką osób z doświadczeniem i pasją. 30 lat doświadczenia, tysiące udanych przyjęć.
Wszyscy Goście weselni będą zachwyceni naszymi wnętrzami i smakiem naszej kuchni.
Dziękujemy za zainteresowanie naszym obiektem.
Pod menu weselnymi znajdą Państwo wariant na poprawiny oraz dodatkowe atrakcje.
Każda uroczystość jest inna a my chętnie dostosujemy menu oraz inne czynniki do Waszych potrzeb. Mamy pełne możliwości.
Każde przyjęcie rozpoczynamy tradycyjnie przywitaniem chlebem i solą oraz dobrze zmrożoną wódką!
-15 PLN/os. oraz napis "LOVE" gratis na wesela od niedzieli do czwartku
-10 PLN/os. na wesela od listopada do kwietnia (promocje nie łączą się)
Zupa, 1 do wyboru, serwowana dla wszystkich
Rosół ze swojskim makaronem
Krem pieczarkowy ze śmietaną i grzankami
Krem pomidorowy z ziołami i skórką pomarańczy
Dania główne na półmiskach, 2,5 porcji na osobę, 5 do wyboru
Kotlet De Volaille
Kotlet szwajcar
Roladka drobiowa faszerowana sezonowo
Filet z ananasem i żurawiną
Kotlet schabowy z pieczarkami
Zraz wieprzowy tradycyjny z sosem
Pieczona karkówka w sosie własnym
Filet z miruny
Dodatki na półmiskach, 4 do wyboru
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Pieczone ziemniaczki w ziołach
Frytki
Kluski śląskie
Warzywa gotowane
Warzywa grillowane
Zestaw surówek
Kapusta modra zasmażana
Po obiedzie
Ciasto z lokalnej cukierni na paterach 1,5k/os. (wymiennie na monoporcje, tzw. "słodkie stoły")
Kawa lub herbata serwowana
Zimny bufet, 2 porcje na osobę, 4 do wyboru
Lustro: (3 do wyboru) roladka fantazyjna, grzybowa, grecka, marchewkowa z twarożkiem, galantyna drobiowa lub wieprzowa, szynka faszerowana
Karkówka z sosem tatarskim
Pasztet w cieście francuskim, z żurawiną
Stripsy z kurczaka z dipem
Koreczki
Tatar ze śledzia na grzance
Sałatki, 1 porcja na osobę, 2 do wyboru
Hawajska z kurczakiem
Cezar
Grecka
Ziemniaczana z boczkiem i jajkiem
Gyros
Meksykańska z kurczakiem
Do zimnego bufetu zawsze w pakiecie: ciepłe bułeczki 2 szt., masło
Ciepła kolacja, zupa serwowana, 1 porcja/os.
Barszcz czerwony na wędzonce z pasztecikiem
Zupa gulaszowa
Pierne flaczki
Napoje
Soki 100% owocowe 0,5l na osobę
Woda z cytrusami i miętą 1l na osobę
Dodatkowo Goście mogą korzystać z bufetu kawowego, na którym dostępna jest selekcja herbat, świeża kawa i dodatki.
Zupa, 1 do wyboru, serwowana dla wszystkich
Rosół ze swojskim makaronem
Krem pieczarkowy ze śmietaną i grzankami
Krem pomidorowy z ziołami i skórką pomarańczy
Krem selerowo-pietruszkowy z bekonem
Krem z białych warzyw z prażonym jabłkiem
Dania główne na półmiskach, 3 porcje na osobę, 5 do wyboru
Kotlet De Volaille
Kotlet szwajcar
Roladka drobiowa faszerowana sezonowo
Pierś z indyka w sosie tymiankowym
Filet z ananasem i żurawiną
Grillowany filet z gruszką i camembertem
Kotlet schabowy z pieczarkami
Zraz wieprzowy tradycyjny z sosem
Pieczona karkówka w sosie własnym
Schab duszony w sosie porowym
Rumsztyk z cebulką
Filet z miruny
Dodatki na półmiskach, 4 do wyboru
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Pieczone ziemniaczki w ziołach
Frytki
Kluski śląskie
Warzywa gotowane
Warzywa grillowane
Zestaw surówek
Kapusta modra zasmażana
Po obiedzie
Deser serwowany do wyboru
Tiramisu
Panna cotta z musem malinowym
Mus czekoladowy z truskawką
Ciasto z lokalnej cukierni na paterach 1,5k/os.
Kawa lub herbata serwowana
Zimny bufet, 2 porcje na osobę, 4 do wyboru
Lustro: (3 do wyboru) roladka fantazyjna, grzybowa, grecka, marchewkowa z twarożkiem, szpinakowa z łososiem, galantyna drobiowa lub wieprzowa, szynka faszerowana
Karkówka z sosem tatarskim
Polędwiczki drobiowe po japońsku
Ryba w occie
Dzwonki z pstrąga w zalewie
Pasztet w cieście francuskim, z żurawiną
Stripsy z kurczaka z dipem
Koreczki
Tatar ze śledzia na grzance
Sałatki, 1 porcja na osobę, 2 do wyboru
Hawajska z kurczakiem
Cezar
Grecka
Ziemniaczana z boczkiem i jajkiem
Gyros
Meksykańska z kurczakiem
Do zimnego bufetu zawsze w pakiecie: ciepłe bułeczki 2 szt., masło
Ciepła kolacja, zupa serwowana, 1 mięso na półmiskach 1 porcja/os.
Barszcz czerwony na wędzonce z pasztecikiem
Zupa gulaszowa
Pierne flaczki
Udka drobiowe faszerowane
Bitki wieprzowe z sosem tymiankowym i kopytkami
Pałki BBQ z warzywami
Napoje
Soki 100% owocowe 0,7l na osobę
Woda z cytrusami i miętą 1l na osobę
Dodatkowo Goście mogą korzystać z bufetu kawowego, na którym dostępna jest selekcja herbat, świeża kawa i dodatki.
Przystawka, 1 do wyboru, serwowana dla wszystkich
Carpaccio wołowe
Pasztet wieprzowy z sosem cumberland
Ternina drobiowa z musem z pietruszki
Szynka dojrzewająca z melonem
Zupa, 1 do wyboru, serwowana dla wszystkich
Rosół ze swojskim makaronem
Krem pieczarkowy ze śmietaną i grzankami
Krem pomidorowy z ziołami i skórką pomarańczy
Krem selerowo-pietruszkowy z bekonem
Krem z białych warzyw z prażonym jabłkiem
Krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
Consomme grzybowe z kluseczkami
Dania główne na półmiskach, 3,5 porcje na osobę, 6 do wyboru
Kotlet De Volaille
Kotlet szwajcar
Roladka drobiowa faszerowana sezonowo
Pierś z indyka w sosie tymiankowym
Grillowany filet z gruszką i camembertem
Udko kacze w sosie własnym
Kotlet schabowy z pieczarkami
Roladka wieprzowa ze szparagiem, otulona boczkiem
Polędwiczka wieprzowa w sosie własnym
Pieczona karkówka w sosie własnym
Eskalopki z ananasem i żurawiną
Schab duszony w sosie porowym
Filet z miruny
Łosoś na szpinaku
Zraz wołowy tradycyjny z sosem
Rumsztyk wołowy z cebulką
Dodatki na półmiskach, 4 do wyboru
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Pieczone ziemniaczki w ziołach
Frytki
Kluski śląskie
Warzywa gotowane
Warzywa grillowane
Zestaw surówek
Kapusta modra zasmażana
Szparagi z parmezanem (sezonowo)
Po obiedzie
Deser serwowany do wyboru
Tiramisu
Panna cotta z musem malinowym
Mus czekoladowy z truskawką
Torcik bezowy
Sorbet owocowy z miętą i sosem
Jabłko
Ciasto z lokalnej cukierni na paterach 1,5k/os. (wymiennie na monoporcje, tzw. "słodkie stoły")
Kawa lub herbata serwowana
Zimny bufet, 2 porcje na osobę, 4 do wyboru
Lustro: (3 do wyboru) roladka fantazyjna, grzybowa, grecka, z indyka, marchewkowa z twarożkiem, szpinakowa z łososiem, galantyna drobiowa lub wieprzowa, szynka faszerowana, szynka ze szparagami, pstrąg
Karkówka z sosem tatarskim
Gotowany schab z marynowanymi pomidorami
Grillowana cukinia z kozim serem
Tatar wołowy na grzance
Polędwiczki drobiowe po japońsku
Ryba w occie
Dzwonki z pstrąga w zalewie
Pasztet w cieście francuskim, z żurawiną
Stripsy z kurczaka z dipem
Koreczki
Tatar ze śledzia na grzance
Sałatki, 1 porcja na osobę, 2 do wyboru
Hawajska z kurczakiem
Cezar
Grecka
Ziemniaczana z boczkiem i jajkiem
Gyros
Meksykańska z kurczakiem
Z polędwiczką wieprzową, pomarańczą i balsamico
Z pieczonym burakiem i fetą
Z wędzonym pstrągiem i jajkiem
Do zimnego bufetu zawsze w pakiecie: ciepłe bułeczki 2 szt., masło
Ciepła kolacja, zupa serwowana, 2 rodzaje mięs na półmiskach 1,5 porcji/os.
Barszcz czerwony na wędzonce z pasztecikiem
Zupa gulaszowa
Pierne flaczki
Bogracz
Udka drobiowe faszerowane
Bitki wieprzowe z sosem tymiankowym i kopytkami
Pałki BBQ z warzywami
Golonka po bawarsku
Karkówka w sosie chrzanowym
Filet z miruny w sosie koperkowym
Strogonow z kluskami
Szaszłyki drobiowe na risotto
Napoje
Soki 100% owocowe 0,5l na osobę
Napoje gazowane (Pepsi, Mirinda, 7up) 0,5l na osobę
Woda z cytrusami i miętą 1l na osobę
Dodatkowo Goście mogą korzystać z bufetu kawowego, na którym dostępna jest selekcja herbat, świeża kawa i dodatki.
(czas trwania 6h - w godz. 14-20)
W formie bufetu dostępnego dla Gości:
pozostałe mięsa oraz zakąski z wesela
1 zupa do wyboru (kociołek): flaki, bogracz, gulaszowa, barszcz z pasztecikiem, żurek z kiełbasą i jajkiem
świeże dodatki skrobiowe (ziemniaki, frytki) oraz surówki
przerwa kawowa (kawa, herbata, dodatki, pozostałe ciasta z wesela)
0,5l soku/os., woda z cytrusami i miętą uzupełniana
Dodatkowa propozycja:
grill 35 PLN/os. 1,5 porcji mięs na osobę, 1 porcja dodatków na osobę: szaszłyki z udkiem, karkówka z masłem ziołowym, kiełbasa, ziemniaczki w ziołach, warzywa grillowane, sos czosnkowy, ketchup, musztarda
danie główne w podgrzewaczu 29 PLN/os. 1 porcja/os.: bitki w sosie tymiankowym, kurczak w sosie z palonego boczku, polędwiczki w sosie grzybowym, pieczeń z karkówki w sosie
DODATKOWE ATRAKCJE WESELNE
udziec pieczony 35 PLN/os. serwowany przez Szefa Kuchni na środku sali
łosoś pieczony 45 PLN/os. serwowany przez Szefa Kuchni na środku sali
fontanna czekoladowa 17 PLN/os. (min. 80 os.) z dodatkami: pianki, rurki, herbatniki, owoce
NOWOŚĆ candy bar 15 PLN/os. 1,5 porcji/os.
tort weselny 13 PLN/os. tradycyjny, do wyboru kształt, smak kremu, biszkoptu, dekoracje (pełna konfiguracja)
wiejski stół 17 PLN/os. (min. 80 os.) 130g/os., 5 rodzajów swojskich wędlin i kiełbas oprócz tego: smalec, pieczywo, ogórki
koktajl bar 50 PLN/os. (min. 80 os.) 3 drinki/os. do wyboru 6 drinków (6h obsługi w stacjonarnej cafe & bar na Sali)
pokaz barmański 2500 PLN ok. 30 min pokazu, jeden drink dla wszystkich
NOWOŚĆ fotobudka 360° 1600 PLN 2,5h obsługi, akcesoria
barbie-budka 550 PLN
napis LOVE 500 PLN 350 PLN